domingo, 29 de mayo de 2011

Proposta somiadora

En plena època d'examens, un necessita moments per a relaxar-se, jo molts d'aquests moments mel's pas per facebook, i d'aquí m'ha ingut al cap una idea, una idea somiadora, per a solucionar la crisis, per a fer un canvi.
Actualment, pens que el gran error del nostre sistema democràtic es basa en que l'únic que fa el poble es votar el seu líder, per anomenar-ho d'alguna manera, es de suposar que cadascú votarà a qui li convengui, amb qui compartesqui més idees, però la veritat es que una vegada elegits, fan el que volen. La meva idea es basa en usar INTERNET, tot el que fan els polítics, ho podem fer a través de internet, basicament, el que es dediquen a fer els polítics es elegir una opció o altre, descartar propostes, o aceptarles, perque no ho podem fer nosaltres?
La idea es crear un lloc on la gent pugui entrar amb un identificatiu i votar les diverses propostes, es clar que la gent, molta o no votaria, o no hi podrien accedir per no tenir internet, però es podria donar algún tipus de suport a aquesta gent ja sigui per correu o votar personalment, per suposat hi hauria una gran abstenció, però just amb que votassin unes 100.000 persones per a dir alguna cosa dels quasi 50milions d'habitants de l'estat espanyol, les decisions preses serien molt més coherents i a gust popular. A més, aconseguiriem sortir de la crisi en un tres i no res, ja que si els polítics no treballen, no cobrarien, per tant, això es un grapat de diners que es podria emprar per a fer diverses coses, ja sigui per a subsanar deutes d l'estat o bé per a augmentar el salaris de manera general.
No  sóc un revolucionari, però crec que el nostre sistema polític té errades per a tot arreu, i el millor es canviar-lo completament.

4 comentarios:

  1. Em fa graci, tothoom diu que vol un camvi però ningú proposa res. Aquesta foto no se que pinta aquí, perqué apart de tot el s'ha desvirtuat sobre aquest home ha guanyat gracis a la seva feina, Valenci es la tercera ciutat menys endeutada d'espanya i ha portat a Valenci luxes que mai es podien imaginar. El poble Valencià ha decidit i ningu ho respete, no se quin error hi ha xq en el cas del PP te molt més merit, ja que per tot es junten en la seva contra.

    ResponderEliminar
  2. l'inrevés del revés es igual a Severni ?

    ResponderEliminar
  3. Problem ? Trolled Succed30 de mayo de 2011, 12:20

    Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  4. Aquesta foto es aquí just pel fet de que camps es un polític, no te res a veure amb la seva ideologia política, ja que com veuràs, en camp moment parlo de ideologies polítiques.
    I la gent si que proposa canvis, candidatures alternatives, entre altres.

    ResponderEliminar