viernes, 25 de febrero de 2011

Humareda, recordeu aquest nom.


No són famosos, no són dolents, són un grup de Rock, si, ho heu llegit bé, un grup de Rock, que, per sort he pogut veurel's com anaven creixent musicalment. Format com aquell que diu per "xamba" devers finals de 2009, en aquells moments, dos joves estudiants de informàtica anomenats Nico i Esteban, es decidiren a juntar-se per anar a tocar algunes cançons en una habitació de poc més de 2 metres quadrats.
Al llarg de 2010 sel's va unir un tercer component al grup, David, que era el cosí d'Esteban, de moment eren dos guitarres i un baix, evidentment, tengueren que canviar de lloc per apoder assatjar(ja que, el "zulo" que era així com jo anomenava aquella habitació sel's hi va fer una mica petita) i aconseguiren que el pare de David els cedís el seu taller els vespres.
Fulla de les cançons del primer concert, firmada pels 4

El canvi més important encara esteia per arribar, i va ser amb l'arribada del darrer component del grup, Tomàs, el bateria, amb la seva arribada, aconseguiren una major coordinació, i per descomptat, la qualitat de so va millorar increiblement.
La seva primera gran actuació, va ser a l' ron Rock(Magallug), just el 25 de desembre de 2010, poc després repetirien en el mateix local. Cal destacar altres actuacions com la de la Factoria de So(Santa Maria), entre d'altres.
Però després i gairebé de rebot, aconseguiren un altre concert, aquesta vegada a Tunel(Gomila, Palma) si no recordo malament, el 4 de febrer, sense cap dubte va ser la millor de totes, amb centenars de persones en el públic, sortiren a l'escenari com si portassin anys fent-ho.
Per a que els conegueu millor, els vaig demanar si hem concedirien una entrevista, i els agraeixo molt, que acceptassin, i aquestes varen ser les preguntes:



Pregunta: Cada quant soleu assatjar?
Resposta: 2 o 3 cops per setmana, ja que també treballam i estudiam, i hem de coincidir tots quatre.

P: Amb quins grups vos inspirau?
R: Uns quants(bastants): Extremoduro, Marea, Barricada, Reincidentes, Ska-p, Rosendo, Sinkope, Tierra Santa, Koma... n'hi ha tants... i sempre ens en deixam algún.

P: Heu batejat les vostres guitarres?
R: (Nico)No, de petit ja hem deien que tenia poca imaginació...

P: Que pensau quant pujau damunt un escenari?
R: David: intentar disfrutar.
Esteban: Pensar que esteim a un assaig
Nico: A veure si hiha sort i tot surt com esperam.
Tomàs: Fer-ho el millor que poguem per agradar-li al públic.

P: Fins on vos agradaria arribar en el món de la música?
R: Fins a poder viure d'això (Entre rialles)

P: Que feis contes fer durant el 2011?
R: Seguir assatjant, intentar arribar al màxima al públic, fer temes propis(fins ara toquen versions d'altres grups) i si es pot, intentar grabar alguna cosa.


Per acabar, us deixo uns quants videos seus, que tot i que la qualitat del video es dolenta, podeu veure com se les gasten.

 

Aqui no surten, pero qualitat del so es una mica millor
Més videos a la seva pàgina de YouTube: http://www.youtube.com/user/humaredavideos#p/u/0/AjCAZwDC67k

Si us han agradat, podeu sabre més d'ells a través de Facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001632283962

Per contactar amb ells: humaredarock1@hotmail.com 

I res més, tant sols m'agradaria donar-lis les gràcies per el que ha estat segurament la seva primera entrevista, i sobretot per haver-me aguantat tant de temps(que no és fàcil... xD) en els seus assatjos, moltes gràcies i...
Humareda!!!!!

7 comentarios:

  1. Tio, te haremos biografo oficial, ya esta decidido xD

    ResponderEliminar
  2. Sonen bastant bé, si es seu próxim concert cau per aqui prop hi aniré, perque per anar a magalluf en es preu que està sa benzina... xDDD

    ResponderEliminar
  3. No sabia que toquessin per tants de llocs :)

    ResponderEliminar
  4. Se saben algo de Warcry???????!!

    ResponderEliminar
  5. pareixen millor que es uncpuntuals aquells xDDDDD

    ResponderEliminar
  6. algo de warcry hay, pero es muy dificil jaja

    ResponderEliminar