jueves, 3 de febrero de 2011

Idees

Per fí s'han acabat els examens(almenys per a mí xD), feia temps que no hem sentia d'aquesta manera, lliure, bé sempre que viure dins una societat com la actual es consideri lliure, però sí "lliure". En un moment d'aquests que tenc d'inspiració divina, o simplement d'il·lusions típiques d'una persona somiadora ( bé, més típics d'una persona un tant extranya...) he pensat en que moltíssimes coses no han estat inventades, coses molt útils, no coses com les que ens varen encarregar inventar per un treball de coneixement del medi, quan encara feia sisé de primària, m'en record de que sortiren desde vàters portàtils fins a arrecades lluminoses, pasant per un al·lot que va inventar un telefon fet per tassons( si, va inventar el telefon xD), sino coses que ens podrien facilitar la vida quotidiana.
Alguna vegada heu pensat en un cotxe automàtic? No crec que sigues molt complicat de fer, uns simples sensors colocats a les carreteres i autopistes per a enviarli la senyal al cotxe d'on està la via, i uns altres sensors per saber on estan els altres vehicles, no crec que sigues molt complicat de dur a terme, i potser fins i tot que reduigués la mortalitat en carretera.
De la mateixa manera vegent com estan camiant els temps, a mesura que es van fent les cases noves, i cada vegada més modernes, es podrien per exemple colocar plaques solars enlloc de simples teules, o si es per motiu estètic inventar unes teules solars, que vendrien a ser simples plaques solars curvades, que crec que per molt més cares que resultàssin en un principi, el seu cost s'amortitzaria de sobres.
De ben cert que hiha infinitat de coses que es poden inventar, per a millorar-nos la vida, o simplement per a perfeccionar el que ja tenim, com ara... Algú ha pensat mai amb pantalles d'ordinador amb 3-D?

1 comentario:

  1. sempre he volgut tenir un secador de pel de tipo gorra per anar fent altres conses mentres xD

    ResponderEliminar