miércoles, 23 de febrero de 2011

Servei de tren... servei?

Avui, ha estat un dia com qualsevol altre, me llevat d'hora per fer una mica de feina, m'he posat al dia de les assignatures que ho calien, he donat el dinar a en Curro (és un ca rater d'aquests petitons), a en Nevat i na Blanca(els meus dos moixos, que d'aquí poc no seràn els únics) i res, com sempre.
Una de les múltiples conversacions que he tingut avui, serà el desencadenant de la meva entrada, aquesta no ha estat altre que sobre els horaris del tren.
Hem sembla increible, que encara que sigui per motius de obres, el darrer tren surti de palma a les 21:09 hores,una hora que, segurament per a molts d'estudiants i treballadors els cull bastant, però que bastant malament, i sort que almenys fa totes les aturades.
Un altre punt que almenys haurien de mirar de arreglar, es l'hora a la que el tren arriba a l'estació de Palma, i l'hora a la que surt el metro, que més d'un cop, gràcies a algún il·luminat a l'hora de fer els horaris, no els va cooncordar massa bé que diguem, per no parlar de que el tren el 60% dels cops arriba amb retard, cosa que fa que sigui impossible agafar el metro, sort de la beneïda parada de Jacint Verdaguer...

Tant els costaria mirar de arreglar això? que de ben segur els arreglaria més d'una reclamació per part dels usuaris, que no són pocs que diguem...
Ahhh, sí, una altre cosa que ja hem deixava, els preus, anem a veure... molt bé que ho implementin per zones, però m'agradaria saber, perque dimonis hem costa el mateix un viatge de Santa Maria a Festival Park (4minuts) que un de Santa Maria pasant per Palma i collint metro fins a la Uib(35-40minuts) costen 65 cèntims amb targeta i 1'30 sense, i per exemple, de Marratxi a la Uib amb tren i metro (30-35minuts) costa 45 cèntims amb targeta i 90 sense, no és lògic, no té ni cap ni peus, i és una completa bogeria.
Sembla mentida que en un lloc com Mallorca, visitat per milions de turistes a l'any, tengui un servei tant dolent de transport, increible.

5 comentarios:

  1. Així fomenten es transport públic...

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  4. es que si el compares amb altres serveis de transport de altres comunitats autònomes deixa molt que desitjar.

    ResponderEliminar
  5. ja atur, acab de veure a nes facebok que tas enterat que soc jo , pero no me neguis que divertit i original ho es , to ha dit n'albert no?

    ResponderEliminar