domingo, 20 de marzo de 2011

3-D, preparats?

Això hem demano cada vegada que veig una pelicula en 3D, bé de fet fa uns 5 mesos que no en veig cap en 3D, però les poques que he anat a veure, m'han desilusionat una mica, i sincerament, crec que encara no esteim preparats per aquesta tecnologia, es molt bonic posarse a intentarr tocar papallones, asustar-se per una roca que sembla que ens ferirà, però siguem realistes, encara no esteim preparats per això, i pagar l'extra de les pelicules per la seva emisió en 3D no hem sembla el més oportú.
Les pelicules preparades per ser emeses en 3D, es graven amb 2 cameres, com si fossin uns ulls, dues perspectives de visió, que després en el cinema es necesiten les ulleres especials per a poder-ho disfrutar.De cada vegada avançam més en aquest camp, tot s'ha de dir, pantalles de televisió amb 3D, videoconsoles amb 3D com la nintendo 3DS. Aquest darrer camp, sembla que es dirigirà en aquest sentit en la pròxima generació, i després ja ens quedarà molt poc, que serà el pròxim? la realitat virtual?



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWwNQYTRCbgkcyCk-i0jJ-grX0z7XAx2EbD2Fn4KvEpxUMYWj-ReZoKW08-T5_BOQRlwfpccagtDUK4CFA6ahDhyHK14Gz-JetTcRBIRUgPN-fAHo_pXBctYz0IYgiCm1JULRJLNzusqA/s1600/nintendo-ds-3d.jpg

1 comentario: