lunes, 14 de marzo de 2011

Tragèdies

He de parlar-vos de la desgràcia ocorreguda al Japó, un terratrémol de 8.8 en l'escala Richter (en alguns llocs li donen el valor 9.0, o 9.1) de totes maneres es una tragèdia amb mayúscules, no només per la sacsejada de la terra, sino per les seves consecuències, com el Tsunami que ha originat, la quantitat de morts, desapareguts, i sobretot el tema de la central nuclear, que segons informen està controlat, però es imposible que no s'hagi produit cap tipus de fuga. L'energia nuclear, no és un tipus d'energia renovable segura, basta recordar l'incident de Chernobil, que encara n'esteim arrosegant les seves conseqüències.
De totes maneres les explosions de la central de Fukushima no són del mateix tipus, però són igualment de perilloses. Tot això a part, hauriem de donar gràcies que la tragèdia s'ha mascat al Japó, una zona acostumbrada a les sacsejades terrestres, ja que si per exemple s'hagués produit a Barcelona, les destroses haurien estat considerables, i el tsunami, posiblement s'hauria engolit Mallorca sencera.
No sé si es que es cosa meva, però de cada vegada estàn ocorreguent més desgràcies al món en forma de catàstrofe natural, tornados, terratrèmols, tsunamis, canvis climàtics, el món s'està anant a la merda, i en gran part es per la culpa de l'home (i de la dona, no serem maxistes)

1 comentario:

  1. Jo que vols que te digui... amb tantes catàstrofes seguides, 2012 pareix més real

    ResponderEliminar