jueves, 27 de enero de 2011

Dubai: El somni s'enfonsa



El món s'enfonsa... tot i que el món real sembli que s'estigui enfonsantper tot arreu, a Dubai, això passa realment, "The World" el projecte inmobiliari més important i majestuós mai plantejat, s'esta enfonsant, "The World", és una réplica del món en versió de illes artificials, fetes a Dubai.

Molts de famosos, com els Beckham o Angelina Jolie i Brad Pitt, havien comprat ja el seu tros de planeta, però, degut a la crisi financera, els mitjans per a impedir l'enfonsament de les illes, com els talla-ones, o les reposicions de arena, s'han vist afectats, i això ha originat que moltes illes es comencin a enfonsar.
Tot i que sembla increíble, l'enfonsament parcial s'ha produït per una erosió de l'arena, que l'empresa encarregada del manteniment de les illes ni havien previst ni s'havien plantejat durant els 3 anys que duien les illes de "The World" aixecades. De vegades la propia naturalesa ens demostra que no esteim tan avançats com per a intentar crear vida(en els temes de clonació) o com pasa en aquest cas, terres habitables.
Ningú no sap que passarà amb les illes venudes fins are, que són el 70% del total "del micromón", personalment hem decantaria per a una recerca de intentar reflotar les illes més que per a indemnitzar als afectats.
Encara que el 70% de les illes fossin venudes, tan sols ni havia una habitada, propietat de l'emir dubaití.
En cas de que el projecte seguesqui endavant, per si algún lector està interessat en adquirir una illa d'aquestes, que sàpiguen que els preus oscilen entre 5 i 29'7 milions de Euros dependent de la grandària de l'illa.



Font: www.20minutos.es i www.taringa.net

4 comentarios:

  1. Que se fotin, no haguessin invertit en tonteries d'aquestes.

    ResponderEliminar
  2. Hi ha maneres i maneres de expressar-se... xD
    De totes formes, també crec que amb els petrodólars es varen emocionar una mica i es varen dedicar a viure envoltats de luxes (hotels de 6 i 7 estrelles, imperis de gratacels enmig del desert, auqestes illes, properament acollint un mundial de futbol amb estadis refrigerats...)
    Així i tot, com bé dius podrien haver destinat els diners amb altres coses molt més necessaries que tots aquests luxes, a priori, innecessaris.

    ResponderEliminar
  3. Nose fins a quin punt ser la sede d'un mundial es un luxe, basta veure el mundial de sudafrica

    ResponderEliminar
  4. Me sap greu si l'expressió des meu comentari anterior ha semblat burda, però bàsicament i sense ànims d'ofendre a ningú, és sa idea que tenc d'aquestes coses. Tots aquests doblers invertits es podrien haver aprofitat molt millor de mil maneres diferents, per molt guapo que sigui un mapamundi flotante.

    ResponderEliminar