miércoles, 12 de enero de 2011

Facebook (Face on the book)

Segurament al llegir el titol molts pensareu que us parlaré de la famosa red social, doncs no, com be he dit trob que seria interesant posar la cara damunt els llibres, però no els llibres de text, fins fa uns cinc anys, a mí m'agradava molt llegir, però coses de la vida, el món dels videojocs i demés hem varen fer perdre una costum tan entretenguda com educativa, fins fa cosa d'un mes, hem va ocorrer el que jo anomen "pegar la vena" per collir un llibre, i la cosa és que aquesta afició que tenia abans, m'ha tornat, potser estigui en relació amb això de la escritura del blog.
En el món dels llibres hiha dates curioses, com que el llibre de ficció més venut sigui la bíblia(bromes a part), que una colecció de llibres que ha nascut fa 10 anys com potser la de Harry Potter sigui el segon llibre més venut de la historia, multiplicant per 20 el nombre de ventes d'un classic com "El Principito".
Sincerament, sóc un radical de la societat actual, estic totalment en contra de les persones i les seves modes extranyes d'avui dia, tots aquests rotllos de canis i killos incultes (alguns no ho són) , crec que estàn produits per una falta de educació, i dins aquesta falta de educació, de lectura, si la gent llegis més no crec que hi hagues tanta cuantitat de gent com la que hiha avui n dia pels carrers...

2 comentarios:

  1. No és necessaria la llectura per ser una persona culta, me trobat gent que no té ni per comprar-los però que en camvi es molt més culta que certes persones que presumeixen del seu club de lectura.
    L'educació es un 90% l'exemple que donen els pares als fills

    ResponderEliminar
  2. no es necessària com be dius, però crec que sí hi contribueix notablement

    ResponderEliminar