martes, 4 de enero de 2011

Quan el karma et falla...

Ja us vaig parlar del Karma un dia, aquella creença que es resumia en fes el bé i et pasarán coses bones, fes el mal, i t'ocurriran coses dolentes. Doncs sembla que no sempre es cumpleix, qui sap potser sigui la excepció que confirma la regla.
Si t'ho penses bé, nosaltres(els éssers humans) no som lliures, esteim sempre sotmesos a algú, ja sigui en la nostre infancia, que som presos de les decisions dels nostres pares o familiars, en el col·legi/universitat, que som presos de obligacions com poden ser els examens, en la trentena d'anys quan esteim sotmesos a una feina, sempre esteim sotmesos a algu i no som lliures totalment...
Només existeix una cosa pitjor que no tenir absoluta llibertat, i es que et privin de tenir llibertat per a sotmetret on vulguis, que et tallin les ales, que et diguin que el que has fet i aconseguit fins al moment, amb les tevens mans, suor, llàgrimes i esforç no serveix per res... en aquests moments et sents com un veritable idiota
vençut, humiliat, i enfonsat.
Però com sempre dic, no hiha bassiot que no puguis voltetjar (o almenys això m'han fet creure per a no caure en la rendició), a cada problema hiha una solució distinta, potser difícil de trobar, de realitzar, que dugui feina, costosa, però sempre estarà allà.
Curiós però aquest "sempre estarà allà" m'ha recordat a una altra cosa que curiosament, moltes vegades és (o són) la solució a aquests problemes.

2 comentarios:

  1. Mola la foto. Adios.

    ResponderEliminar
  2. Crec que per molt que pensis que la gent està sotmesa a algú, es lliure igualment, ja que si es sotmet a algú es per aconseguir un fi, que el deixi ser més lliure, en el cas del treball seria el salari.

    ResponderEliminar