domingo, 2 de enero de 2011

Feliç 2011

Sí ja ha arribat, sembla mentida però fa res erem al 2000 i ara mateix ens presentem al 2011, sembla mentida, però la vida és així.
No sabem que pasarà en aquest any, no es pot saber mai, només fer-nos una idea, realment aquesta es la gràcia de la vida, és misteriosa, incoherent, complicada i imprevisible, només esper que sigui millor que l'any passat.
Una vegada fet el típic relat esperançador, vull posar-me a parlar de qualsevol cosa, tinc tantes coses en ment...
per exemple, ...Heu tingut mai un Dejà vú? Que que és? es una sensació que tenim de aver viscut un fet present en un pasat imaginari, que mai no ha  passat, però com ja he dit ens dona la sensació de haver-la viscut, l'altre dia en vaig tenir un, parlant amb una persona, sobre aquest fet no s'en ha tengut mai molta informació, ja que és difícil trobar un subjecte amb un dejà vú en aquell mateix moment, però no descart en un futur que s'estudii més a fons.
Personalment crec que és un trastorn neuronal, que afecta a la zona nerviosa i fa que ens dona aquesta sensació de haver viscut alguna cosa que no recordam perque mai ha passat. Però no vull descartar res de res, i fins que no es demostri el contrari, qualsevol teoría possible serà admesa, o almenys això diu l'escrit oficial per a presentar teories, la mateixa que li aplicaren a Charles Darwin amb la teoria evolutiva.
Ho deix aquí i que cada un faci un pensament amb els seus dejà vú's, i res més, bé si aprofitant que aquest és el meu primer escrit de l'any, vull desitjar un feliç 2011 a les persones, que cre que no són massa, matreviria a dir que són poques, que han fet que el 2010 sigui un bon any per a mí, moltes gràcies.
http://www.jambitz.com/wp-content/uploads/2009/10/mjq3odbftmv1cm9u.gif 

No hay comentarios:

Publicar un comentario