viernes, 31 de diciembre de 2010

Final... o Principi?

Bon dia, o tarda, o nit, avui com espero que sapigueu, es dia 31 de desembre de 2010, el dia de cap d'any, el que es suposa que és el darrer dia de l'any segons el calendari cristià, però exactament per quin motiu es el darrer dia de l'any? Sempre m'ho he demanat, qui va triar l'ordre dels mesos, qui va dir que dia 1 de gener era el primer i dia 31 de desembre el darrer? Supós(si ho sé la meitat de les coses que dic són suposicions, pero tenc que dir que la meitat de les coses que supós solen ser certes xD), que te a veure amb els fets de la bíblia, una cosa poc empírica, però és el que hiha.
Crec que aquest dia e sun dia que ens uneix, milions de persones, a la mateixa hora, al mateix minut,als mateixos segons, pendents de la mateixa cosa, les campanades, la festa, la bauxa, és alguna cosa increible si es pensa bé.
No hem vull allargar molt més, simplement recordar que moltes persones passarán aquest dia sense la companyia que voldrien, com pot ser els soldats de servei, les unitats de seguretat, etc, etc.
Molts d'anys i bon any nou a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario