domingo, 26 de diciembre de 2010

Un mateix

Segurament, moltes vegades, més de les vos pensau, quan veis a algú que coneixeu, pensau quina es la seva major virtut, de vegades en surten moltes, d'altres poques, però sempre en surt alguna, encara que sigui algú que ens caigui fatal, sigui repelent, o una infinitat de adjectius despejoratius, però recalc que sempre, surt alguna virtut per recalcar, alguns són honrats, d'altres amables, d'altres són graciosos, d'altres tenen bona mà per a fer distintes tasques, etc, però a l'hora de definir-nos a nosaltres mateixos, com ens definim?
Les persones egoistes, egocèntriques es defineixen a elles mateixes fàcilment, però la resta de persones que no poseeixen aquestes caracteristiques, ho tenen més dificil, i no es per ningún motiu en especial, sino perque es imposible veurer-te a tu mateix tal i com et veuen els demés.
D'alguna manera, nosaltres podem definir a les altres persones quan les coneixem bé, significa això que sino ens podem definir a nosaltres mateixos, no ens coneixem?
Penso deixar aquesta pregunta retòrica a l'aire perque vosaltres mateixos en penseu una posible resposta i si la voleu compartir, podeu fer-ho.

1 comentario:

  1. Potser sigui perque interiorment ens tenim idealitzats, però això que comentes es veritat, jo crec que no podria definirme, pero suposo que els meus companys si podrien fer-ho sobre mí, així com per exemple jo puc fer-ho sobre tu o tu sobre mí.
    De vegades es millor raonar amb els altres que un sol.

    ResponderEliminar